A new Liebster award for me and a bit of life update

1:10 π.μ.

A new Liebster award for me! Thank you so much Katerina from Sundays projects! By the time this was written another blogger friend game me the award too : Kaiti from oi paramythenies. Thank you too Kaiti! Katerina gave me a list with questions I'll be happy to answer but I'm  not giving the award to anyone else since I've already given it here.

Truth is these days have been quite busy and full of stress for me. I don't really have a specific reason, is just the everyday routine and the fact that I'm not getting enough sleep- I guess that's it : I'm SO tired! I want to share more and more projects and sometimes I just wish those ideas that are running through my head could magically appear in front of me all done! 

But, I have good news too : new cooperations are coming, new and fresh ideas! I'm so lucky to have met so many new people that share the same interests with me from around the world! If you too like my blog and share my passion for crafts and/or jewlery making don't hesitate to contact me, I would love some guest posts too! 


Αγαπημένες blogger, η Κατερίνα απο το Κυριακή στο σπίτι και η Καίτη απο τις Παραμυθένιες μου έκαναν την τιμη να μου δωσουν άλλο ένα βραβείο Liebster! Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια! Θα μου επιτρεψετε να μην το απονείμω σε κανεναν άλλο μιας και το εχω κάνει ήδη εδω.

Είναι αλήθεια πως είναι μια δύσκολη εποχή για μένα, έχω πολύ αγχος και δεν κοιμάμαι καλα (το 17 μηνων μωράκι μας ευθύνεται εν μέρει για αυτο!) γενικά όλα μου φταίνε λόγω κούρασης! Θα θελα πολύ να μπορούσα να υλοποιήσω και όλες αυτες τις ιδέες που τριγυρίζουν στο μυαλό μου συνεχώς!

Έχω όμως και καλα νεα : Νέες συνεργασίες έρχονται σύντομα μιας και υπήρξα τυχερή και γνώρισα ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με μενα από όλον τον κόσμο! Αν σου αρέσει το blog μου και γραφεις κι εσυ για crafts ή /και για κατασκευη κοσμημάτων, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, θα ήθελα πολυ ενα guest post!

Να και οι απαντήσεις μου :
1. Μοιράσου μαζί μας ένα tip οργάνωσης.
 Mε την τρέλα που επικρατεί στο σπίτι μου με ενα 17 μηνων μωρό και ενα 6χρονο να το κυνηγάει, είμαι η τελευταία από την οποία πρέπει να παίρνετε συμβουλές οργάνωσης!
2. Μοιράσου μαζί μας ένα tip καθαριότητας.
 Δύσκολα μου βάλατε, μισό να πάρω τη μαμά μου! 
3. Ποια είναι η αγαπημένη σου συνταγή (Link αν υπάρχει για να την δοκιμάσουμε και εμείς);
Και τα δύσκολα συνεχίζονται! Θα λεγα πως είναι τα κουλουράκια της μαμάς μου και τη συνταγη μπορείτε να δείτε εδω (η μοναδική συνταγη που θα βρείτε σε αυτο το blog)
4. Ποιο στυλ διακόσμησης σε εκφράζει;
To μινιμαλ, με πινελιές λευκού και χρυσου! Μόλις μεγαλώσουν τα παιδιά ελπίζω να μπορεσω και να το εφαρμόσω στο σπίτι μου!
5. Τι σχέση έχεις με την τεχνολογία;
Την απολύτως βασική! Το κινητο μου το ξεχναω πάντα (τζαμπα με καλείτε δεν θα απαντησω) μονο με το λάπτοπ μου υπάρχει σχέση αγάπης!

6. Τι σε εμπνέει στην καθημερινότητα σου;
Μπορω να πω σχεδόν τα πάντα! Αλλα κυρίως και περισσότερο οι 2 μου κόρες!
7. Τι αγαπάς στο blogging;
Το γεγονός ότι γνωρίζεις ανθρώπους με κοινα ενδιαφεροντα από όλα τα μερη του κόσμου!
 
8. Τι μισείς στο blogging;
Τελευταία αισθάνομαι πως εγινε πολυ "επαγγελματικό" και πολλοι επιτυχημένοι bloggers ξέχασαν τον βασικό του πυλώνα που ειναι η επικοινωνία! Το λέω γιατι με στεναχωρεί να βλέπω να μην απαντούν στα σχόλια ή να μην ανταποδίδουν την επίσκεψη!

9. Δώσε μια συμβουλή στους συναδέλφους bloggers.
Να απαντούν στα σχόλια, να επισκέπτονται άλλα blogs!
 
10. Τι θα κάνεις όταν τελειώσεις να γράφεις τη συγκεκριμένη ανάρτηση;
Θα κοιμηθώ, το εχω μεγάλη ανάγκη!

Τα φιλιά μου!

You Might Also Like

14 σχόλια

  1. Συγχαρητηρια για το Leibster σου. Σου αξίζει γιατί είσαι πολυ ταλαντούχα! Τα παιδάκια σου να ειναι καλά και ας κάνουν άνω κάτω το σπίτι, Θα έρθει μια μέρα που θα λειπουν στο σχολείο και θα βρεις την ηρεμία σου. Αλλά για τώρα απόλαυσε τα γιατί μεγαλώνουν πολυ γρήγορα. Και εγώ συμφωνώ με τα σχόλια σου για τους μεγάλους bloggers αλλά πολλες φορές και οι μικροί κάνουν το ίδιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ Μαίρη! Δεν εχω αγχος για το σπιτι, απολαμβανω την ηλικία των παιδιων μου γιατι ξερω πως περνάνε τα χρονια τοσο γρηγορα! Αγχος εχω για εκείνα, η μεγαλη ειναι α δημοτικού (και καποια πράγματα στο σχολειο δεν μου αρεσαν) και η μικρη ξερεις πάντα εχεις αγχος για τα παιδιά σου κανενας γονιός δεν το αποφευγει αυτο ειδικα εγω που είμαι και αγχωδης απο μόνη μου! πρέπει να μαθω να χαλαρωνω λίγο γιατι τελικα αυτο το άγχος δεν ειναι καλο και για την υγεια μας!

      Διαγραφή
  2. Το αξίζεις!! συνέχισε να δημιουργείς και να μας blogομαγευεις!!
    φλια
    oiparamythenies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ Καίτη!!! Παντα εχεις εναν καλο λόγο :)
      Φιλια!

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχα και εγω μαζι σου...νυσταζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για το βραβείο σου Ντινα! Το άξιζεις και με το παραπάνω!!!
    Εύχομαι πολλές ακόμα επιτυχίες σε κάθε επίπεδο!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!! Πολλά φιλιά στέλνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι πολύ πολύ που απάντησες στις ερωτήσεις μου Ντίνα μου! Εύχομαι να βρεις την ύπνο σου και την ξεκούραση που πρέπει ώστε να συνεχίσεις να μας γεμίζεις υπέροχες ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω για άλλη μια φορα Κατερίνα μου για το βραβείο!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για το βραβείο Ντίνα μου, είσαι πολύ ταλαντούχα σε και όλες σου οι δημιουργίες είναι υπέροχες! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να περνάς όμορφα και δημιουργικά! Πόσο σε καταλαβαίνω με τον ύπνο, προσπάθησε όμως να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. Πολλά φιλάκια σε σένα και την όμορφη οικογένειά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστω πολυ Θάλεια μου για τα γλυκα σου λόγια! Φιλια!

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για το βραβειάκι Ντίνα και με το καλό με όλες τις νέες συνεργασίες! Ελπίζω να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς! Καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

featured on

Totally Tutorials Blog

featured on

Refashion Nation

featured on

featured on