Αστείες φράσεις για να τις μοιραστείς ή ακόμα και να τις τυπώσεις!

10:13 μ.μ.

Σκέφτηκα να εγκαινιάσω μια καινούρια ενότητα στο blog! Μιας και τελευταία πολύ μου αρέσει να φτιάχνω ψηφιακά "καλούδια" (τελείως ερασιτεχνικά) αποφάσισα να σας φτιάχνω όμορφες εικόνες με αστεία κείμενα (ή μερικές φορές και πιο σοβαρά) για να μοιραστείτε στα social media, στις σελίδες, στα blog σας ή απλά για να σας χαρίσουν ένα χαμόγελο!
Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τα "κατεβάσετε" σε μορφη zip χωρις την ένδειξη happy girly crafty ωστε να μπορείτε αν θέλετε να τα τυπώσετε! Προσωπικά μου αρέσει να βάζω σε κορνίζες τέτοιες εικόνες και να τις κρεμάω σε διάφορα μέρη του σπιτιού!

This is a freebie for sharing and downloading! This one is in Greek only, i will be making some in English soon! The quote says : "Homemaking can wait, my baby is so cute that no-one will care about our house"! 
Quotes are not original and i do not own them. Also i am not using them for commercial reasons, just for fun!

Ξεκινάμε σήμερα με μια φράση που πολύ μου άρεσε και μάλλον με εκφράζει και λίγο :)



Να τονίσω πως οι φράσεις δεν είναι πρωτότυπες τις έχω δει κατα καιρούς στο διαδίκτυο αλλά συνήθως στα αγγλικά! Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ελεύθερα αλλά θα παρακαλούσα να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες όπως παραπάνω που έχουν και την ονομασία του blog μου. Για εκτύπωση και μόνο μπορείτε να κατεβάσετε παρακάτω σε μορφη zip τα αρχεία 

Κάποια γραφικά που χρησιμοποίησα τα βρήκα για δωρεάν χρήση στο http://www.digitalgraphicscafe.blogspot.gr/ 

Some of the graphics i used were found for free use in http://www.digitalgraphicscafe.blogspot.gr/

Πως σας φαίνεται η ιδέα μου? Σας αρέσουν? Μήπως θέλετε κάποια συγκεκριμένη φραση να σας φτιάξω? Περιμένω τις προτάσεις σας!

Τα λέμε σύντομα! 
 

You Might Also Like

6 σχόλια

featured on

Totally Tutorials Blog

featured on

Refashion Nation

featured on

featured on