And my secret bunny 2016 was...

2:14 μ.μ.

Χριστός Ανέστη! Πως περάσατε το Πάσχα? Εγω μακάρι να μπορούσα να πω πως πέρασα ξεκούραστα και ήρεμα αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι! Μια αρρώστια της μικρής όλη την Μ. Εβδομάδα μας κράτησε αρκετά ανήσυχους όλες τις μέρες. Ευτυχώς τωρα πια είναι όλα καλά και περαστικά. Το Πάσχα μας πάντως ήταν άκρως Ελληνικό και παραδοσιακό με όλη την οικογένεια και το παραδοσιακό μας αρνάκι και κοκορετσάκι! Το Πάσχα μου είχε και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που δεν ήταν άλλη από το πολυ-αναμενόμενο δώρο από τη "μυστική μου κουνελίτσα", το παιχνίδι ανταλλαγής δώρων που διοργάνωσε και φέτος η αγαπημένη Ζήνα από το efzin creations. Στάθηκα πολύ τυχερή δεν μπορώ να πω, μιας και το δωράκι μου ήταν πολύ γευστικό!

Orthodox Easter is over! Here in Greece we celebrated with the traditional way, eating lamb and dying our eggs red! I had another surprise this year since I took part to the annual "Secret bunny" game that Zina from efzin creations organised. I got very lucky this year since my gift was yummy!




Η μυστική μου λοιπόν κουνελίτσα ήταν η ταλαντούχα Αθηνά από το Craft cook love! Το δώρο μου ήταν 3 υπέροχα Πασχαλινά μπισκοτάκια τα οποία ήταν πεντανόστιμα (φυσικά δεν έμεινε ούτε ψίχουλο!) και μια κορνίζα την οποία η Αθηνά μου έδωσε την καταπληκτική ιδέα να τη χρησιμοποιήσω για να κρεμάσω τα σκουλαρίκια μου! 

My secret bunny was the talented Athina from craft cook love !
My gifts were 3 delicious Easter cookies (my girls loved them!) and a beautiful photo frame which Athina thought I could use as earrings holder! That's actually a great idea!


Φυσικά τα δώρα μου συνόδευε μια κάρτα με πολύ γλυκές ευχές! 
Σ' ευχαριστω πολύ Αθηνά για τα υπέροχα δώρα και τις γλυκές ευχές! Ευχαριστώ πολύ και τη Ζήνα για την υπέροχη διοργάνωση και εύχομαι και του χρόνου να μαστε καλά να ξαναπαίξουμε! Μην ξεχάσετε να περάσετε μια βόλτα από το Craft cook love για να δείτε όλα τα υπέροχα γευστικά κατορθώματα της Αθηνάς αλλά και τις εμπνευσμένες κατασκευές της!  Α και να βρείτε και τη συνταγή για τα μπισκότα εδώ.

Thank you so much Athina for the beautiful gifts and thanks to Zina who put all this together! Don't forget to visit Craft cook love to see all the amazing recipes and crafts Athina shares! Oh and you can find the recipe for the cookies here.


Έστειλα  κι εγω όμως δωράκι στην Κατερίνα σαν μυστική της κουνελίτσα! Ένα κολιέ που από οτι είδα της άρεσε πολυ! Μπορείτε να δείτε το δώρο μου στο blog της Κατερίνας εδώ.
Αν θέλετε να φτιάξετε ενα παρόμοιο κολιέ δείτε αυτό το κολιέ που είχα φτιάξει παλιότερα εδώ.
 
I sent a gift too as Katerina's "secret bunny"! It's a necklace and you can see it at Katerina's blog here. If you want to make the necklace check out a similar one I made months before here.




You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Τι όμορφο δωράκι από την Αθηνά! Καλά για το κολιέ σου δεν το συζητάω! Έκλεψε τις εντυπώσεις στο look μου την Κυριακή του Πάσχα! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για ακόμα μία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια? Πολυ χαίρομαι Κατερίνα!!! Αληθως Ανέστη, να'σαι καλα!

      Διαγραφή
  2. Χριστός ανέστη με υγεία Ντίνα μου! Χαίρομαι που περάσατε τελικά καλά το Πάσχα μετά από την ταλαιπωρία που πέρασε η μικρούλας σας.Τι όμορφα που είναι τα δωράκια της Αθηνάς! Τα κουνελομπισκότα ιδιαίτερα είναι μια γλύκα! Είδα και το δικό σου δώρο για την Κατερίνα και είναι υπέροχο! Και του χρόνου! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το δωράκι σου Ντίνα! Η Αθηνά κάνει αριστουργήματα! Πολύ όμορφη η παρουσιάση σου! Πάντα τέτοια ευχάριστα και όλα τα άσχημα περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικα σας Ντινα, μακρυα και να μην ξαναρθουν! Οσο για το δωρο...ζηλευω λέμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

featured on

Totally Tutorials Blog

featured on

Refashion Nation

featured on

featured on