Επιστροφή στο σχολείο : ετικέτες για τη σχολική τσάντα (δωρεάν εκτυπώσιμα!) / Back to school : name tags for school bags! (free printables)

10:58 μ.μ.

Το καλοκαιράκι μας αποχαιρετά σιγα-σιγά (δυστυχώς) και τα σχολεία ανοίγουν σύντομα! Η κορούλα μου ετοιμάζεται για το νηπιαγωγείο και έτσι μου ήρθε η ιδέα να φτιάξουμε ετικέτες με το όνομα της για να κρεμάσουμε στην τσαντούλα της! Και πέρισυ στα προνήπια μας ειχαν ζητήσει ετικετες οπότε φέτος είπα να τις φτιάξω μόνη μου!

Summer is almost over and schools will open soon! My daughter is ready for kindergarden so i had this idea to make name tags for her school bag.


Εφτιαξα αρκετά σχέδια (και δεν ξεχάσαμε τα αγοράκια) για να μπορέσετε κι εσείς αν θέλετε να τα κατεβάσετε και να γραψετε το όνομα του δικού σας παιδιού! Είναι αρχεία jpg και μπορείτε άνετα να προσθέσετε το όνομα που θέλετε με τη "Ζωγραφική"  ή με το picasa ή με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιων. 

I made a bunch of them (for little boys too) so you can download and add your kid's name! They are jpg files so use "paint" or picasa or any other photo editing program to add text.


Απλά ανοίξτε σε νεα καρτέλα με δεξι κλικ τις παρακάτω φωτογραφίες και αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας! Όταν τυπώσετε την ετικέτα που θέλετε, το ιδανικό είναι να την πλαστικοποιήσετε. Για να την κρεμάσω χρησιμοποίησα αλυσίδα "στρατιωτικού τύπου" για να είμαι σιγουρη ότι δε θα πάει πουθενά!

Just right-click the following images and save them to your computer. When you print the one you want, it's best that you laminate it. To hang it i used ball chain.



Πως σας φαίνονται? Θα χαρώ να δω τα σχόλια σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας! 
Καλή σχολική χρονιά σε όλους και ειδικά στα πρωτάκια :)

Do you like them? I would love to listen from you in comments. Have a great new school year! 

You Might Also Like

11 σχόλια

  1. αυτη με το στεμμα σιγουρα θα την εκτυπωσω. πριγκιπικες τσαντες εχουμε, μια πριγκιπικη ετικέτα τη χρειαζόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α κι εσεις ε? και εμεις έχουμε μια λατρεία στις πριγκίπισσες!

      Διαγραφή
  2. Αν και δεν έχεις αγοράκι τα κατάφερες τέλεια και με τις ετικετούλες τους! Είναι ΟΛΕΣ υπέροχες! Εγώ θα τυπώσω αυτή με το σκυλάκι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ Ελένη μου :) και μενα αυτη με το σκυλάκι ειναι η αγαπημένη μου από τις "αγοριστικες"!

      Διαγραφή
  3. ευχαριστούμε πολύ!!θα τυπώσω με τη μελισσούλα και το σαλιγκαράκι!!
    να τη χαίρεσαι τη νεράιδά σου!πάντα γερή και τυχερή!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ για τις ευχές σου! θα χαρω να τη δω σε φωτο την ετικέτα στην τσαντούλα σας! όπως και στους υπόλοιπους που θα τυπωσουν φυσικα!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα μου αρέσει πολυ η ιδέα σας θα ήθελα να ρωτήσω αν πλαστικοποιηση ειναι σε στανταρ σχήμα ή αν μπορεί για παραδειγμα να γινει σε σχήμα καρδούλα!ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα, ειναι κατι που μπορειτε να ρωτησετε σε βιβλιοπωλειο που κανει πλαστικοποιήσεις. τελικα εγω δεν τα εκανα πλαστικοποιηση!

      Διαγραφή
  5. Να ρωτήσω κάτι. . Το αλυσιδακι που το βρήκες; εγώ οπωσδήποτε στεματακι αφού έχουμε τσάντα με μια πριγκίπισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν από ένα παλιό παιδικό μπρελοκ! Μπορείς να βρείς τέτοια αλυσίδα και το αντίστοιχο μικρό κούμπωμα της σε καταστήματα με είδη κατασκευής κοσμημάτων είναι αλυσίδα με μπιλίτσες, κάποιοι την λένε και "στρατιωτική"!

      Διαγραφή

featured on

Totally Tutorials Blog

featured on

Refashion Nation

featured on

featured on